KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Uudistalon Maaseutumatkailu Oy

Majoitus / Maatilamatkailu / Perhejuhlat

Jännenniementie 298
70940, Jännevirta
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040-567 8951

Tiedot:

Majoitus ja Aitta

1800-luvulla rakennettu aitta toimii majoitustilana 20 henkilölle, jossa on kahdessa kerroksessa yhteensä kuusi eri "huonetta". Muita majoitustiloja löytyy rantasaunan ylisiltä sekä tietysti Hukansaaresta, missä voi yöpyä talvellakin.

Rantasauna
Rantasaunalle mahtuu kerralla 15 kylpijää. Kesäisin on hyvä pulahtaa uimaan järveen lähes saunan ovelta ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin.

Hääperinteisiin Uudistalossa kuuluu saunan lämmittäminen yön pikkutunneilla. Saunominen on Uudistalon häissä enemmän sääntö, kuin poikkeus eikä ole yhtään poikkeavaa, jos hääpari itsekin kylpeä ropsauttaa ystävien kesken, ennen kuin isäntäväki kyyditsee heidät viettämään hääyötä, ihan kahden kesken. Rantasaunalle mahtuu kerralla 15 kylpijää. Kesäisin on hyvä pulahtaa uimaan järveen lähes saunan ovelta ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin.

Savusauna
Hukansaaresta löytyy aito oekea savolaenen savu sauna oikealla turvekatolla. Paljon ei saunaan kerralla mahdu, mutta se on sitäkin tunnelmallisempi. Onhan vierellä lisäksi hiekkaranta eli Hukansaaresta puuttuu vain palmut, Hukansaarta ympäröivät siis koivut ja männyt.

Design © Hi-Vision Oy