KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Palaute

Oheisen lomakkeen avulla voitte helposti lähettää meille palautetta tai tiedusteluja Kalaan.fi-sivustosta. Muistattehan kirjoittaa sähköpostikenttään toimivan sähköpostiosoitteenne huolellisesti, koska virheelliset tai toimimattomat osoitteet tulkitaan automaattisesti roskapostiksi, emmekä tällöin saa viestiänne.

Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen meille on turvallista; Emme käytä osoitteita markkinointiin tai muuhun ei-toivottavaan tarkoitukseen emmekä luovuta niitä muille tahoille.

Puuttuvat tai virheelliset tiedot

Jos huomaat, että jokin olennainen kalapaikka puuttuu hakemistostamme, tai jos tiedoissa on virheitä, ilmoitathan viestissäsi uudet tiedot mahdollisimman tarkasti sekä mieluiten myös lähde, josta ne on saatu, jotta voimme tarvittaessa tarkistaa ne.

Sivuilla näytettäviin säätietoihin emme voi vaikuttaa emmekä ota vastuuta niiden oikeellisuudesta, koska ne ovat koneellisesti koottuja. Suosittelemme suhtautumaan niihin vain suuntaa-antavina. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan niiden virheistä voidaksemme tutkia niiden syitä. Karttasijainteja voimme korjata, jos jokin osoittaa pahasti väärään paikkaan.


Design © Hi-Vision Oy