KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Harrinivan Lomakeskus Oy

Matkailu / Kalastus / Patikointi / Retkeily

Harrinivantie 35
99300, Muonio
etsi kartalta >>

016-5300 300

Internet: www.harriniva.fi

Tiedot:

Unohtumattomia seikkailuja Länsi-Lapissa

Lähde mukaamme ainutlaatuiseen yöttömän yön Lapin kesään! Viemme Sinut uusiin kokemuksiin kesäisillä aktiviteeteillamme. Patikointi-, maastopyöräily- ja melontareitit alkavat aivan hotelliemme pihamaastosta
vauhdikkaampaa menoa takaavat koskenlasku, mönkijäsafarit ja ratsastusvaellusretket. Järjestämme myös kalastusohjelmia Muonion ympäristössä sekä Kilpisjärven alueen tunturijärvillä Polar-Lennon siivin.

Ruskan värien verhouduttua lumivaippaan avautuu aivan uusi, talvisten aktiviteettien maailma. Tarjoamme parhaat mahdollisuudet talvisille touhuille - haluatpa hiihtää, kokeilla moottorikelkkailua, rekikoirilla- ja poroilla ajoa, lumikenkäkävelyä tai ralliautoilua jäällä. Tule kokemaan vauhdin huumaa moottorikelkkasafareillamme ja todella arktista menoa koiravaljakko-retkillämme. Talvi tulee ja hanget kutsuvat!

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, Harriniva-perhe, johon kuuluvat Harrinivan Lomakeskus Oy, Hotelli Jeris Oy, Hotelli Kittilä Oy, Tunturikeskus Galdotieva ja Polar-Lento Oy, vie sinut uskomattomiin elämyksiin luonnossa yli 30 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman  tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden.

Meillä Lapissa on Euroopan puhtain ilma.
Pyrimme myös noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita.
Tule nauttimaan ympäri vuoden!

Katso myös linkit:
Hotelli Kittilä ja Hotelli Jeris.

Design © Hi-Vision Oy