KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa
Avaa kartta >>64.60186726.489416

Ahveroinen, Jaakonjärvi, Saarinen, Vaulujärvi

Utajärvi

Kalapaikan tiedot:

Rokuan järvillä ja lammilla voi harrastaa virkistyskalastusta. Ne soveltuvat parhaiten rantakalastukseen kevyillä heittokalastus- ja rantaongintavälineillä sekä talvipilkintään. Mahdollisia saaliskaloja ovat vesistöstä riippuen mm. hauki, ahven, harjus, siika, järvitaimen, kirjolohi, made sekä lukuisat eri särkikalat. Rokuan  Kansallispuiston alueella kalastus on kielletty.

Pyyntikokoisen kirjolohi- ja taimenistutuksin hoidettuja erikoisvesiä ovat Ahveroinen, Jaakonjärvi, Saarinen ja Vaulujärvi. Näihin erikoisvesiin tulee lunastaa paikallinen vesistökohtainen kalastuslupa.  Ahveroiselle ja Jaakonjärvelle myydään kalastuslupia vain alueen majoitusyritysten asiakkaille.  Kalastuslupia Rokualla myyvät Opastuskeskus Suppa, Rokua health & spa ja Hotelli Rokuanhovi.

Opastuskeskus Supassa on myös myynnissä kalastuslupia Kutujoelle. Vesistö laskee Otermajärven ja Kutujoen kautta Oulujokeen pari kilometriä Vaalasta länteen. Kalastuskausi on 31.5. klo: 12.00 - 10.9. klo: 24.00.  Kutujoesta löytyy istutettuna kirjolohta, taimenta, harjusta, yms. Kutujoen koskikalastusluvat maksavat 6€ / vrk, 14€ / viikko, 50€ / kausi sekä perhelupa 100€ / kausi.

Zoomaa haluamasi kohde.

Tärkeimmät kalalajit:

hauki, ahven, harjus, siika, taimen, kirjolohi

Vinkkaa tutuille:

Palveluita lähistöllä:

Kalastusluvat

Design © Hi-Vision Oy